Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum-slow
19-Jan-2011, 03:40 AM
Post: #1
Forum-slow
Martin - I have a real problem with the Forum at the moment in that it takes ages to bring up a topic or comment. I have run my anti-virus for a thorough scan and it says I am clean-Ok. Any suggestions as to what I may do to speed up reaction times on the Forum. sandy
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 03:57 AM
Post: #2
 
Sandy - you need to say something controversial - that often gets a quick reaction Wink See Phil for details........ooooooooh

Peter
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 06:01 AM
Post: #3
 
Haven't had a problem, Sandy, Maybe that's because it's still 21:05 on Jan 18th for me!


Frank

Frank Damp (wife Eileen, nee Nixon)
Leyland resident 1941-1965, emigrated to the US in 1968,
retired to Anacortes, Washington State, USA in 1999.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 06:57 AM
Post: #4
 
Ok you funny fellows - but i want a REAL answer.... and i swear its not me- just the computer or the Forum that is slow...... HELP!!!!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 08:43 AM
Post: #5
 
It's not slow this end Sandra.[:0]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 01:11 PM
Post: #6
 
quote:

Originally posted by sandyship

Ok you funny fellows - but i want a REAL answer.... and i swear its not me- just the computer or the Forum that is slow...... HELP!!!!



Never mind computers get back in that kitchen and get the tea on !! Do you still say tea at around 5pm or are you posh and say dinner ! I have breakfast then dinner then tea !! In Leyland you dont often here the term Lunch at midday or dinner at tea time if you get my drift !!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 02:01 PM
Post: #7
 
No problems with speed here, Sandy. Is your computer running slow on other websites or is it just this one?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 02:29 PM
Post: #8
 
It could be your ISP Sandy. Do other sites work ok?

Martin ~
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 03:20 PM
Post: #9
 
I am finding forum site very slow too but no problems with anyother sites
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
19-Jan-2011, 04:49 PM
Post: #10
 
I'm having problems now, after saying it wasn't slow.
It's taking over a minute to load in any of the pages. The PNE forum is around 3 seconds so it can't be the ISP though it is the first occasion it's happened. Could be a one off.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)