Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Password Probs.
#11
Ah well, welcome back Audrey.
Reply
#12
It's an odd problem and one that I've not been able to replicate. I've been wondering if it's something to do with time settings.
Reply
#13
It will be interesting to see if I have problems next week when I finally get a new computer. This old clunker hasn't enough power to upgrade from Windows XP and Office 2003 to the current versions, so I'm going out for a fairly powerful laptop. I'll keep the old box for photo processing and Quicken, but it won't be an Internet device.


Frank
Reply
#14
Audrey:

I'll be getting a new laptop shortly, so it will be interesting to see if I run into any issues. I haven't tried to access the forum on Eileen's iPad 2, which she was given by our daughter last year, but will try shortly.

My laptop will likely be a Windows 8.1 machine and I'll be using both Google Chrome and a later version of Internet Explorer than I currently use. Because my vintage box is Windows XP, I can't use any IE later than version 8.


Frank
Reply
#15
It's a puzzle.
Martin ~
Reply
#16
Try this.

However, sometimes your browser is set to not accept cookies, and this will cause a problem. Here's how to check your browser is accepting cookies:
IE 6/7/8 - Tools > Internet Options > Privacy (tab) > Change setting to 'Accept All Cookies' > Apply > OK.
FF3 - Tools > Options > Privacy (tab) > Cookies > Accept cookies from sites > *tick* > Accept third party cookies *tick* > keep until > *they expire* > OK.
Opera 9/10 - Tools > Preferences > Advanced (tab) > Cookies > Accept cookies > *tick*.
Safari - Edit > Preferences > Security (tab) > Accept cookies > Always > *tick*.
Chrome - Spanner symbol > Options > Under the Hood (tab) > Cookie settings > Allow all cookies.
Martin ~
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)